stinalill

Alla inlägg den 15 maj 2012

Av Stina - 15 maj 2012 20:29

Verkligen sysselsättning light idag!! Jag gick ner till ICA och köpte fil och bananer. Det är allt.... Sen datan, vattnat lite blommor - sen har jag vankat fram och tillbaka..... Alltså ångest :-( Men, men - det är ju övergående. Imorr´n får jag allt sätta fart och ta itu med nå´t. Förresten ska jag till Fagersta och besiktiga bilen imorr´n - så då blir det en liten utflykt ;-)


I söndax ringde Annsan och bjöd mig upp till Riddarhyttan - kul!! Först gick vi runt tomten på en liten vårinspektion. våren har allt kommit till Riddarhyttan oxå! Och små, små, söta kycklingar har det oxå blivit i hönshuset!! Månne kycklingen, som fortfarande låg kvar i skalet, komma ut levande...?


       


       

Ljuvliga gullvivor, förgätmigej och något som jag först trodde var teveronica. Men jag tror Annsan kallade dem ormöga. Jag minns från när jag var liten, att jag tog loss själva blomman på gullvivorna och kunde då suga lite sött från dem :-)


        

Körsbärsträden står i blom - härligt!! Och fler sådana träd verkar det bli - dom har självsått sig! Det kommer nog att bli rena körsbärsdalen i deras trädgård!


Så är ju familjen samlare på naturens konstverk :

      

Visst är "odjuret" häftigt där den fått sin plats bredvid krukorna! Annsan är förtjust i dahlior och har ett antal stora krukor, där dahliaknölarna får sin plats, när det våras....     


Och sen satt vi i den ljuvliga solen och fikade med Harrys goda cheescace!! Och till på köpet blev tanten bjuden på middag oxå sen!! Harry hade lagat en grönsakspytt och laxfilé i ugn - smaskens!!


Över huvud taget var det så skönt att komma iväg ut, se lite annat och inte bara gå omkring och prata med mig själv ;-) Jag har varit lite låg denna vecka, men det är ju för all del sån´t som händer ibland. Men jag har ändå "provsytt" en liten babyförklädesklänning till Milou. Nu tror jag ju i och för sig, att den blev för liten. Jag har inga bra mönster längre på småklänningar, så jag sydde bara på känn. Före det sydde jag nya överdrag till sitsarna i bilen. De gamla var faktiskt utnötta - inte konstigt egentligen. De hade hängt med sen bilen var ny..... Av de gamla sydde jag små brickdukar, som jag har på min matbricka.....

 

    

 

Presentation


Fundringar från Tant Blå

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards